Forside · Rapporter 24. January 2018

Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
F tilsendt et nyt ved at klikke her.
Velkommen
COWI tilbyder arbejdsmiljørådgivning efter vilkår, der som udgangspunkt svarede til TEKNIQ Arbejdsmiljø ApS.

Drejer det sig om teknisk faglig rådgivning ude i virksomheden, vil vi henvise til COWI, som har telefon 45 97 18 87, spørg efter Annika Thorslund. Læs mere om COWI på adressen http://www.cowi.dk/menu/home/Pages/home.aspx
Nyheder
L-AUS opfølgning
Har jeres virksomhed behov for L-AUS opfølgning for et par medarbejdere, er det nu muligt at få opfølgningen via COWI. Der afholdes kursus i
Odense 5. januar 2012 kl. 13:00
Lyngby 17. januar 2012 kl. 13:00

Ring og hør nærmere på 4596 1887.
Udskriv
Supplerende arbejdsmiljøkurser
I henhold til lovgivningen, skal arbejdsmiljørepræsentanter ( tidligere sikkerhedsrepræsentanter) tilbydes 2 dages efteruddannelse indenfor det første år efter gennemført grunduddannelse, og 1,5 dage alle efterfølgende år, så længe repræsentanten er med i en arbejdsmiljøorganisation.
COWI tilbyder disse kurser tilrettet til de enkelte fag. Specielt har vi indgået en aftale med Tekniq om at udføre kurserne som "åbne" kurser målretet el- og VVS brancherne.


Ring på 4597 1886 og hør nærmere.

Udskriv
bekendtgørelse om bygge- og anlægsarbejde
den 16. december 2010 kom en ny bekendtgørelse. I bekendtgørelsens §43 stk. 2 står:

Stk. 2. Det skal sikres, at der er særligt oplærte personer, der på et hvilket som helst tidspunkt kan yde førstehjælp, og det skal sikres, at beskæftigede, der er kommet til skade, eller som har fået et pludseligt ildebefindende, kan bringes til læge.

Det skal derfor overvejes om virksomheden har behov for at uddanne førstehjælpere. Ring til 4597 1886 og hør om muligheden for kurser tilrettet til jer.


Udskriv
Arbejdsmiljøorganisationen
Arbejdsmiljøorganisationen (det nye navn for sikkerhedsorganisationen) har fået helt nye spilleregler. Et af de nye tiltag er, at virksomheder også uden en arbejdsmiljørepræsentant (sikkerhedsrepræsentant), skal holde et årligt møde hvor tiltag for det næste år drøftes. Der skal ligge et referat fra mødet. Er der en arbejdsmiljørepræsentant, skal han eller hende tilbydes 1,5 dags arbejdsmiljørelevant efteruddannelse om året. Ring og hør mere.

Udskriv
PCB
Der kommer mere og mere opmærksomhed på PCB, og risikoen ved at spise, røre og indånde materialet.
PCB er et produkt som i Danmark blev totalt forbudt at anvende efter 1977. Det kan findes i blandt andet bløde fuger, forsegling af termoruder, visse typer maling, kondensatorer, Olier med videre.
Ønsker man en undersøgelse af, om eksempelvis bygningsdele eller hydraulikolier indeholder PCB, og derfor kræver særlig håndtering, ring da til 4597 1886.

Udskriv
Kurser
Cowi har et stort udbud af kurser, tema - og instruktions møder. Kurser omfatter blandt andet den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og sikkerhedskoordinatoruddannelse. instruktion omfatter blandt andet L-AUS opfølgning. Læs mere her

Udskriv
Arbejdsmiljøorganisationen
NyhederFra 1. oktober 2010 har Sikkerhedsgruppen og Sikkerhedsudvalget fået nyt navn. Nu skal vi vænne os til Arbejdsmiljørepræsentant og Arbejdsmiljøudvalg. Ud over navnet er der sket mange andre ændringer. Bland andet er uddannelsen blevet kortere, til gengæld skal alle aktive arbejdsmiljørepræsentanter tilbydes 1½ dags opdatering om året i arbejdsmiljø eller sikkerhed. COWI tilbyder mange forskellige emner. ring på 4597 1886 og hør nærmere.

Udskriv
Påbud vedrørende dårligt psykisk arbejdsmiljø og ergonomi
I forbindelse med Arbejdstilsynets fokus på psykisk og ergonomisk arbejdsmiljø, oplever vi nu flere påbud på disse områder. Vi i Cowi har allerede løst flere af disse påbud og er derfor det natulige valg som autoriseret arbjdsmiljørådgiver. Ring og hør hvad vi kan hjælpe jer med.

Udskriv
L-AUS opfølgning
Cowi udgør forsat en af de største udbydere af L-AUS instruktioner. Vi afholder således i størrelseorden 160 kurser årligt fordelt på hele landet. Kurser udbydes til såvel stor som mindre virksomheder. I praksis slår midre virksomheder sig ofte sammen således, at omkostningen for den enkelte holdes nede.
Har i et behov, så ring til Eyvind Lindegaard Andersen på 4597 1886

Udskriv
Ny ejer giver mulighed for endnu bedre rådgivning
1. juni 2009 blev Tekniq Arbejdsmiljø overtaget af COWI A/S. Alt faglig kompetance videreføres, samtidigt med at vores kunder nu får en tættere kontakt til COWI A/S's ca. 6.000 medarbejdere. Virksomheder der har indgået serviceaftale vil ikke mærke forskel, og kan således forsat ringe for at få den rådgivning der er behov for.
· Udskriv
Er jeres SKS klar til audit?
Sikkerhedsstyrelsen har igen udsendt indkaldelser til 3. partskontrol af SKS for El- installatører.

Grundet vores store erfaring i branchen, kan vi tilbyde at udarbejde, ajourføre og medvirke til intern audit af SKS til en særdeles konkurrencedygtig pris. Systemerne udarbejdes af elinstallatører eller ingeniører. Vores erfaring er, at virksomhederne, der rådgives af TEKNIQ Arbejdsmiljø får stor indsigt i, hvordan systemerne kan anvendes i praksis. Ring og hør nærmere.

Når SKS-systemet skal efterprøves (3. partkontrolleres) henviser vi til TEKNIQ Kvalitet på telefon 4492 0224.
· Udskriv
Side 1 af 2 1 2 >
Navigation
Artikler
FAQ
Kontakt siden
Søg
Parallelvej 2, 2800 Lyngby